Selvklebende tape for «tavle-linjering»

kr 69.70kr 87.30

Magnetoplan selvklebende whiteboard tape på rull i mange farger og bredder. Med denne tapen er det fort gjort å lage vanlige hvite skrivetavler om til rutetavler med «skreddersydd» mønster. Tapen leveres med forskjellige bredder fra 1,6 mm til 6,1 mm i 9 farger.

 

Beskrivelse

Med taperuller fra Magnetoplan lager du enkelt spesialmønster på «white board» skrivetavler!
Alle som har en whiteboard skrivetavle kan med svart eller farget tape enkelt linjere og dele tavlen opp i spesielle rutemønster.

Magnetoplan leverer whiteboard teip på rull i mange farger og bredder. Med denne tapen er det fort gjort å lage vanlige hvite skrivetavler om til rutetavler med «skreddersydd» mønster.

Den tynneste tapen på 1,6 mm bredde er den som vanligvis brukes til enkel linjering. Bredere tape brukes til tykkere skillelinjer. Og med farget tape til annen inndeling kan du selv skreddersy et tavlesystem som dekker ditt eget spesielle behov.
Tapen kan brukes både på hvite tavler og på Magnetoplans system­tavler som har et grått rutemønster. Slik kan du forsterke linjene og lage nye rutemønster i tillegg til det eksisterende rutemønsteret.

1,6 mm bredde og 2,4 mm bredde brukes oftest til enkle skillelinjer. Disse tapene er 16 meter lange. De andre breddene på 3,6 mm, 4,8 mm og 6,1 mm er alle i 8 meters lengde.

Whiteboard tape er tilgjengelig i 9 forskjellige farger: svart, gul, blå, grønn, rød, rosa, oransje, gull og sølv.

Tilleggsinformasjon

Bredde

1,6 mm, 2,4 mm, 3,6 mm, 4,8 mm, 6,1 mm

Farge

svart, gul, blå, grønn, rød, rosa, oransje, gull, sølv