Magnetisk plastlomme

kr 42.85kr 128.00

Glassklar tynn magnetisk plastlomme med solid heldekkende magnetgummi bakside.
Finnes i to forskjellige størrelser (A4 og A3) og to tykkelser.

Produktnr: I/A Kategorier: , , Stikkord: ,
 

Beskrivelse

Glassklar tynn magnetisk plastlomme med solid heldekkende magnetgummi bakside. Finnes i to forskjellige størrelse med to tykkelser/dybder. Velg mellom A4 eller A3 størrelse etter behov.
Leveres enkeltvis pakket i en beskyttende plastemballasje. Merke­lapp­en gir informasjon med flere tips om hvordan plastlommene kan brukes.

Tynn magnetisk plastlomme, A4 størrelse:
Denne solide tynne magnetiske plastlommen er litt større enn et A4-ark. Den brukes som oftest med bare ett ark som innmat, men den rommer lett opp til 4-5 ark. Her kan du samle små og store notatlapper i et ryddig system. Plastlommen fester godt på alle underlag som tar imot magneter som f.eks. kjøleskap, arkivskap, maskin­er, reoler og lignende. Bakarket er nemlig av heldekkende solid magnetgummi. På et lager eller verksted betyr det f.eks. at man kan henge fra seg mappen med papir som må være tilgjengelig og ha begge hender frigjort til den oppgaven man holder på med.

Tykkere magnetlommer for mange ark – 10 mm tykkelse:
Disse magnetlommene har også heldekket magnetgummi bakside, men «oppbevaringslommen» er 10 mm tykk og rommer derfor adskillig flere ark. I motsetning til de tynne – flatere – plastlommene, så ruver de tykke lommene mere, og det gir naturligvis utslag i noe større forsendelsekostnader.

Tilleggsinformasjon

Størrelse

A4, A3

Tykkelse

Tynn plastlomme, Tykk plastlomme (10 mm)