17-måneders årsplanlegger sett m/utstyr

kr 1,226.00

Årsplanleggeren viser 17 måneder: Fra 1.8. til 31.12. året etter. Komplett sett består av kalenderplaten, opp­hengs­tavlen og et rikholdig standard magnetsett med det du trenger for å komme igang med din plan­legging.

 

Beskrivelse

Årsplanleggeren viser 17 måneder: Fra 1.8. til 31.12. året etter.

Den magnetiske årsplanleggeren er en veggtavle i størrelse 87 x 62 cm med utskiftbar kalender­­plate trykt på tynt metallpapir. Plan­leg­gings­utstyret fester magnetisk til kalender­en uten å sette merker. Den er også laminert, slik at du kan skrive med vannløselig tusj som kan vaskes bort med vann.

Komplett sett består av kalenderplaten, opp­hengs­tavlen og et rikholdig standard magnetsett med det du trenger for å komme igang med din plan­legging.

Rikholdig magnetsett:

Med årsplanleggeren får du et rikholdig startsett magneter. Senere kan du etterbestille akkurat de magneter du måtte trenge.

Fargekoder forenkler:

Med årsplanleggerens mange farge­rike magnetmuligheter har du oversikt over alt i ett eneste blikk. F.eks. kan en rød magnet på en spesiell dato viser at noe arbeid fortsatt er ugjort. Årsplanleggeren kan du til­passe akkurat det spesielle behov du har.17-månedersutgaven brukes for det meste i næringslivet. Men gjennom mer enn 40 år har den også vært et nyttig verktøy på både små og store skoler over hele landet. Ny utgave kommer i slutten av mai, slik at man allerede da kan starte planleggingen av høsten og neste år.

Opphengstavle:

Opphengstavlen har solid, dekorativ aluminium ramme og brede, kraf­tige magnetfelt som gjør at selve årsplanleggereplaten sitter godt fast, men allikevel er lett å skifte når ny kalenderplate kommer. Årsplanleggerplaten er laget av et tynt metallpapir. Dette gjør at den fester til opphengstavlen samtidig som magneter fester på kalenderen.

Årsplanleggerne leveres i abonnement. Ny årsplanlegger sendes ut hvert år. Men skulle du ha glemt å avbestille, så er det bare å ta en telefon, så rydder vi opp. I Magnetoplan har du en leverandør du kan stole på.