16-måneders årsplanlegger sett m/utstyr

kr 1,226.00

Årsplanleggeren viser 16 måneder: Fra 1.9. til 31.12. året etter. Komplett sett består av kalenderplaten, opp­hengs­tavlen og et rikholdig standard magnetsett med det du trenger for å komme igang med din plan­legging.

 

Beskrivelse

Årsplanleggeren viser 16 måneder: Fra 1.9. til 31.12. året etter.

Den magnetiske årsplanleggeren er en veggtavle i størrelse 87 x 62 cm med utskiftbar kalender­­plate trykt på tynt metallpapir. Plan­leg­gings­utstyret fester magnetisk til kalender­en uten å sette merker. Den er også laminert, slik at du kan skrive med vannløselig tusj som kan vaskes bort med vann.

Komplett sett består av kalenderplaten, opp­hengs­tavlen og et rikholdig standard magnetsett med det du trenger for å komme igang med din plan­legging.

Rikholdig magnetsett:

Med årsplanleggeren får du et rikholdig startsett magneter. Senere kan du etterbestille akkurat de magneter du måtte trenge.

Fargekoder forenkler:

Med årsplanleggerens mange farge­rike magnetmuligheter har du oversikt over alt i ett eneste blikk. F.eks. kan en rød magnet på en spesiell dato viser at noe arbeid fortsatt er ugjort. Årsplanleggeren kan du til­passe akkurat det spesielle behov du har.16-månedersutgaven brukes for det meste i næringslivet. Ny utgave kommer i slutten av august, slik at man allerede da kan starte planleggingen av neste år. I skoleverket brukes som regel skole­­års­­plan­leg­geren som viser 12 måneder fra 1.8. til 31.7. Men den utgaven brukes også f.eks. av teatre, organisasjoner og andre som tenker høst og vårsesong. Ny utgave av skoleutgaven sendes ut i slutten av mai måned.

Opphengstavle:

Opphengstavlen har solid, dekorativ aluminium ramme og brede, kraf­tige magnetfelt som gjør at selve årsplanleggereplaten sitter godt fast, men allikevel er lett å skifte når ny kalenderplate kommer. Årsplanleggerplaten er laget av et tynt metallpapir. Dette gjør at den fester til opphengstavlen samtidig som magneter fester på kalenderen.

Årsplanleggerne leveres i abonnement. Ny årsplanlegger sendes ut hvert år. Men skulle du ha glemt å avbestille, så er det bare å ta en telefon, så rydder vi opp.