7-dagers-uke-årsplaner sett /m utstyr

kr 3,343.00

7-dagers-uke-årsplaner i komplett sett med utstyr.

 

Beskrivelse

Tavlen er 120 x 90 cm og har grått rutemønster under glassklar overflat­e. Leveres i komplett sett med magneter slik at du kan starte planleggingen med en gang: 50 magnetiske u-profiler med til­hør­en­de 240 eti­ket­ter i 6 farger for skriving av navn, ak­tivi­tet­er el.l. 6 stk 10 mm magnetbånd i 6 farger og 4 pak­ker firkant­mag­net­er med 40 magnet­er i 4 farger.

Månedsnavn og datoer er trykt på flyttbare magnetiske tidsakser. Søndager er fremhevet med to sterkere loddrette linjer. Ved begynnelsen av året skyves tidsaksen slik at første søndag får riktig dato. Det gir enkel årlig «opp­da­tering». På denne tavlen har du et halvår øverst og det andre halvåret på nederste del. Det betyr at du har ca. 35 linjer til rådighet for hvert halvår.

Dersom dette blir for lite kan du doble kapasiteten på følgende måte: Bestill en ekstra tavle uten utstyr (nr. 4019) i tillegg. Med denne i tillegg kan du sette en halvårs-tidsakse øverst på hver tavle. Da har du doblet kapasiteten med ca. 70 linjer til rådighet. Når tavlene settes ved siden av hverandre vil de dekke et område på 240 cm bredde og 90 cm høyde.