BESTILLINGSINFO

Risikofritt kjøp: Alle våre magnettavler og årsplanleggerne sendes på prøve i 45 dager. Prøv produktet som om det er kjøpt og betalt. Din eneste risiko er frakten som du betaler ved eventuell retur. Fakturaen blir kreditert når varen er kommet tilbake.

Risikofritt abonnement på årsplanleggerne: Vi har flere tusen abonnenter på de magnetiske årsplanleggerne. Selve årsplanleggeren er trykt på en tynn metallpapirplate som skiftes en gang i året. Skoleårsplanleggeren sendes ut i slutten av mai, mens 16-måneders-planleggeren sendes ut i slutten av august. Skulle man ha glemt å avbestille, så er det bare å ta en telefon, så ordner vi opp. I Magnetoplan har du en leverandør du kan stole på.

Fra vi startet for oss selv i 1965 har vi prioritert hurtig levering.

Det er vel nesten ikke noe som er mer irriterende enn å sende en bestilling og så måtte vente i uvisshet og evigheter på at den skal komme frem. Vi sender med Posten. Opp til 2 kilo sender vi som regel som A-post-brev. Postflyet forlater Bodø i åttetiden på kvelden, og de fleste av våre kunder har brevposten levert neste morgen.

Tyngre sendinger sendes som pakkepost. De når de fleste steder rundt om i landet i løpet av 2-3 døgn. Oppgi derfor alltid gateadresse. Posten henter hos Magnetoplan og bringer helt frem til kundene.

Bedrifter har fradrag for merverdiavgiften i sitt regnskap, og derfor oppgis alle priser på våre internettsider uten mva. Porto og moms kommer derfor i tillegg til alle priser.

Faktura ettersendes, og det beregnes ikke noe fakturagebyr.

Som regel har Magnetoplan et meget rikholdig lager og kan derfor levere omgående. De illustrasjonene som er brukt på våre internettsider kan avvike noe fra virkeligheten på grunn av at farger ikke gjengis helt nøyaktig på dataskjermen i forhold til de virkelige produktfargene.